Noutati si evenimente

Inregistrarea in Registrul National al Producatorilor EEE

28-05-2019

Începând cu data de 01.07.2019, înregistrarea producătorilor în conformitate cu prevederile ordinului...
Detalii

Site NOU!

06-05-2019


Detalii

SPI nominalizata la THE BIZZ Business Excellence Award

01-11-2018

In baza leadership-ului in afaceri, calitatii produselor si/sau serviciilor, sistemului de management, inovatiei si creativitatii, responsabilitatii sociale si rezultatelor obtinute in cei 20 de ani de activitate, consiliul de administratie al WORLDCOB, o organizatie internationala care reprezinta mai mult de 3.000 de membri de afaceri la nivel mondial in peste 120 de tari, a nominalizat societatea noastra pentru a primi THE BIZZ Business Excellence Award.
Detalii

Campanie BAXI

01-05-2019


Detalii

De ce ATMOS? - sau de ce e bine să ai o REGINĂ?

14-03-2019

Cu o tradiție și experiență de peste 70 de ani, ATMOS este o afacere de familie, fondată în anul 1935, în Boemia, Cehia, de către Jaroslav Cankar senior. La început....
Detalii

PROMOTIE - Rotopercutor BONUS pentru fiecare GRANDE 28 achizitionat

06-11-2018


Recomandare workshop Andy Szekely: CARIERA TA: NEXT LEVEL din Cluj

26-10-2017

Workshop CARIERA TA: NEXT LEVEL din Cluj - 15 strategii verificate pentru SUCCESUL pe care ţi-l doreşti!

Ne vedem pe 28 octombrie 2017, incepand cu ora 10:00, la Grand Hotel Napoca, Strada Octavian Goga, nr. 1, Cluj.

"Daca tu crezi ca acest workshop ar putea sa schimbe in bine si viata prietenilor sau persoanelor dragi tie, atunci recomanda-l!" - Andy

CARIERA TA: NEXT LEVEL din Cluj

Workshop CREESC – Smart Innovation Norway 25.10.17

27-10-2017

Workshop la sediul SPI cu partenerii CREESC și Smart Innovation Norway
Detalii

PRINCESS ‘N CONCERT - A Royal Night Out. With Kids and Princesses

PRINCESS ‘N CONCERT - A Royal Night Out. With Kids and Princesses

01-11-2017

Suntem mandri pentru initierea si sprijinirea unui astfel de eveniment inedit: PRINCESS ‘N CONCERT – A royal night out, prezentat de Royal School in Transylvania. Concertul de poveste, pentru cei mici si mari, bazat pe hituri din indragita lume a desenelor animate a avut parte de participarea unor artisti precum Vladimir Agachi, Young Famous Orchestra, Cătălina Roibu, David Todoran și Adela Todoran - David & The Six Martini, Ruslan Barlea si The Beat. Orele petrecute impreuna ne-au reamintit de lumea aparte creata de povestile si basmele din timpul copilariei, lume de a carei magie multi dintre noi am uitat sa ne bucuram odata ce responsabilitatile au luat locul jocurilor.
Detalii

Nou in oferta SPI - Arzatoare pentru peleti B-max

13-11-2017

Arzatoarele pentru peleti B-max, sunt fabricate in Italia de catre Bmax Technology (parte a grupului Elmec), firma specializata in productia de arzatoare pe peleti si biomasa, destinate incalzirii, echiparii de cuptoare etc., in vederea inlocuirii combustibililor fosili traditionali.

Arzatoarele model B-Home si B-Essential sunt solutia prin care cazanele Viadrus cu incarcare manuala si autonomie redusa, se pot transforma in cazane ecologice cu alimentare automata.

Care sunt avantajele obtinute prin transformarea cazanului?
1. Confort termic;
2. Confort in exploatare;
3. Solutie de incalzire ecologica;

Principalele caracteristici ale arzatoarelor B-max:


Încălzirea pe peleți: o soluție actuală, sigură și confortabilă

14-11-2017


Ce sunt peleții?

Peleții sunt o formă de combustibil solid, obținută prin compactarea deșeurilor de lemn tocate (rumeguș) la presiune înaltă și fără utilizarea de aditivi chimici. Avantajul arderii peleților este că aceștia având o densitate ridicată respectiv umiditate scazută și controlată vor asigura o combustie cu eficiență superioară (peste 90%), și emisii reduse de CO2. Eliberarea de CO2 în urma arderii peleților este egală cu cantitatea asimilată de copaci în urma procesului de fotosinteză. Din acest motiv, peleții sunt recunoscuți ca fiind una dintre cele mai ecologice surse de combustibil, fără efecte negative asupra sănătății umane.

Cantitatea de cenușă formată în urma procesului de ardere este minimală (cca 1%) de aceea întreținerea cazanelor pe peleți este simplă și se face cu frecventă redusă: de obicei este suficientă o curățare pe săptămână. Puterea calorică a peleților este în general de peste 5 kWh/kg, vânzarea lor se face la saci de 15 kg, alimentarea rezervorului cu combustibil fiind una ușoară. Autonomia de funcționare a cazanelor va fi dată de volumul rezervorului cu care sunt dotate.

Dacă comparăm cazanele pe peleți cu cazanele pe lemn unde curățarea se face zilnic și alimentarea la câteva ore concluzia va fi una evidentă: cazanele pe peleți asigură un confort sporit pentru utilizator atât din punct de vedere al întreținerii cât și din punct de vedere al confortului termic. Aprinderea și funcționarea este automată iar temperatura ambientală poate fi controlată printr-un termostat de cameră.

Pentru o încalzire sigură și confortabilă una dintre soluțiile propuse de către noi este cazanul compact GRANDE. Sistemul de ardere automat și performant al acestuia asigură un randament de până la 92,7%, fiind capabil să încălzească o clădire cu suprafața de până la 280 mp. Rezervorul de peleți de 200 l cu care este dotat cazanul asigură o funcționare continuă la capacitate minimă de până la 114 h cu un consum redus de peleti de 1,75 kg/h.

Focarul turnat din fontă specială, corpul de oțel de 5 mm, panoul de comandă LCD, componentele încorporate produse de producători din Europa formează un echipament economic, fiabil, durabil, sigur în funcționare.

Motivele pentru care recomandăm cazanele compacte pe peleți Grande:
1. Preț de achiziție accesibil, costuri anuale de exploatare reduse;
2. Soluție de încălzire ecologică;
3. Confort termic;
4. Confort în exploatare;
5. Tehnologie de ultimă oră;
6. Garanție extinsă de 2+2 ani.GDPR - Politica noastra cu privire la prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

24-05-2018Acest articol contine informatii importante cu privire la protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Va rugam sa il parcurgeti pana la final pentru a putea lua o decizie informata cu privire la modul in care interactionam cu dumneavoastra.

Detalii20 de ani Secpral Pro Instalații - 20 de ani împreună

09-05-2018

Suntem recunoscători tuturor celor care au fost și sunt alături de noi pe drumul început în urmă cu 20 de ani: parteneri, furnizori, colegi!
Zilele distribuitorilor de anul acesta au reprezentat atât pentru noi cât și pentru colaboratorii noștri un prilej minunat pentru a ne întâlni și a sărbătorii 20 de ani de activitate, 20 de ani în care am învățat și am crescut împreună.
Suntem pe un drum pe care îl clădim în continuare iar destinația este succesul.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată!


Ne-am întors din vacanță!

10-01-2018


Program special de Sărbători

14-12-2017


Cazan compact pe peleti Atmos

Cazane compacte pe peleti Atmos

22-08-2017

Cazanele compacte pe peleti Atmos D15PX si D20PX sunt o solutie convenabila pentru incalzirea spatiilor de locuit. Cazanele se livreaza ca sistem complet, avand in furnitura un arzator de peleti A25, alimentator si rezervor de peleti de 175 l.

Avantaje:
- Cazan compact, ideal pentru camere tehnice mici;
- Tot într-unul – cazan cu rezervor de peleti, alimentator cu peleti, arzator;
- Prevazut cu exhaustor;
- Permit adaugarea sistemului pneumatic de alimentare cu peleti;
- Curatare usoara din partea frontala a cazanului;
- Camera de ardere mare, captusita cu piese ceramice;
- Eficienta ridicata si emisii reduse de noxe;
- Cazanul respectă directiva Europeana de proiectare ecologica Ekodesign - clasa 5;

Nou! Cazan compact pe peleti Grande

12-07-2017

Avem placerea de a va prezenta cel mai nou produs din oferta Secpral Pro Instalatii, cazanul compact cu functionare pe peleti GRANDE.

 • clasa de eficienta energetica A++;
 • putere nominala: 28 kW;
 • rezervor pentru peleti: 200 l.;
 • garantie standard: 2 ani;
 • design modern, inovativ;
 • automatizare incorporata;
 • componente de inalta calitate;
 • eficienta radicata;
 • protectie termica impotriva supraincalzirii;
 • clasa de noxe 3.

Actualizare valori Timbru Verde incepand cu data de 01.07.2017.

30-06-2017

Stimati parteneri,

Va informam ca incepand cu data de 1 IULIE 2017 lista valorilor de Timbru Verde va suferi modificari. Noua lista de Timbru Verde tine cont de urmatoarele aspecte:

- Obligatia atingerii unor rate de colectare de 45% pentru perioada 2017 – 2020.
- Costurile necesare atingerii ratelor de colectare -> micsorarea diferentelor dintre costul indeplinirii tintei si Timbru Verde.
- Pregatirea pentru tranzitia catre 6 categorii din 18 august 2018 conform OUG 5/2015: uniformizarea limitelor de greutate intre categorii.
- Utilizarea mai des a greutatii nete a aparatelor pentru stabilirea nivelului de Timbru Verde.

S.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L.
 

Parteneriat educațional

20-05-2017

  Avem convingerea că cele mai bune colaborări de tip angajat-angajator își au începuturile în băncile facultății. Ne implicăm cu drag în numeroase proiecte educaționale.
Recent am încheiat un acord de parteneriat în acest sens cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, cu scopul de a schimba informații utile atât cu studenții, cât și cu cadrele didactice. Dorința noastră este să atragem personal înalt calificat în domeniul tehnic și nu numai.

Program special de lucru

01-06-2017

Va informam ca in perioada 01.06.2017 - 05.06.2017, societatea noastra este inchisa.
Va asteptam incepand cu data de 06.06.2017, conform programului de lucru normal.

Nou in oferta SPI- produse Fernox pentru intretinerea instalatiei

14-02-2017

Achiziţionaţi produsele Fernox pentru curățarea sistemului, pentru restabilirea și maximalizarea eficienței.
Detalii

Alege un job care îți place și nu va mai trebui să muncești o zi în viața ta.

02-02-2017


Alege un job care îți place și nu va mai trebui să muncești o zi în viața ta.
Detalii

Convectoare electrice de perete Tesy CN 03 EIS WiFi cu posibilitate de control prin aplicatie dedicata

02-02-2017

Oferta de convectoare a Secpral Pro Instalatii s-a imbogatit cu un noul model, controlabil prin Internet, cu ajutorul unei aplicatii dedicate: Tesy CN 03 EIS WiFi.
Detalii

10 ani implementare ISO:9001

10-10-2016

 Azi se împlinesc 10 ani de la implementarea sistemului de Management al Calităţii ISO:9001. Ne mândrim cu reuşita implementării şi funcţionării unui sistem integrat de management, conform standardelor europene.  Detalii

Program de Sarbatori 2016-2017

23-12-2016

In perioada 22.12.2016 - 08.01.2017, societatea noastra este inchisa cu ocazia Sarbatorilor si a vacantei de iarna.
Va multumim pentru buna colaborare din 2016, va dorim Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un An Nou 2017 plin de realizari! La Multi Ani!

Casa verde 2016

Programul casa verde 2016

29-09-2016

 Programul CASA VERDE 2016 cu Secpral Pro Instalatii!
Prin Ord. de Ministru Nr. 1817/2016 din 20 septembrie 2016, publicat în MONITORUL OFICIAL NR. 747 din 26 septembrie 2016 s-a aprobat “Ghidul de finanţare al Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, beneficiari persoane fizice.” Detalii

Modificare program de lucru

09-09-2016

Va informam ca incepand cu data de 10.09.2016, la sediul nostru din Cluj-Napoca si Punctul de lucru Bucuresti, avem program de lucru publicul si Sambata, intre orele 09-13.00 .

Puteti consulta programul nostru de lucru complet aici .
Va asteptam cu drag!

Arco Regula

Nou in oferta SPI - robineti coltar Regula (Arco)

24-08-2016

Oferta noastra de robineti coltar de la producatorul spaniol Valvulas Arco, s-a imbogatit cu un nou model: robinetul coltar Regula, cu ventil incorporat.
Robinetii coltar Regula sunt destinati utilizari in sisteme de alimentare cu apa rece sau calda, pentru reglarea sau inchiderea alimentarii la chiuvete, lavoare, rezervoare etc.
Presiune nominala: 16 bar
Temperatura de utilizare: pana la 0 - 95 C (exclus inghet).

Viadrus

Nou in oferta SPI - radiatoare de fonta Viadrus

17-08-2016

Radiatoarele de fonta Termo si Kalor produse de Viadrus, sunt cele mai populare modele de radiatoare din gama producatorului ceh. Recomandate pentru proiecte noi sau pentru renovari, radiatoarele de fonta au cateva avantaje certe:
 • Durata de viata aproape nelimitata;
 • Garantie 20 de ani;
 • Design clasic;
 • Posibilitate de montaj pe perete sau pe pardoseala;
 • Posibilitatea cresterii puterii prin adaugarea de noi elementi;

10 ani garantie la produsele Valvulas Arco

12-08-2016

Ca o reconfirmare a calitatii excelente a produselor Valvulas Arco, incepand cu data de 01.08.2016, oferim 10 ani garantie la intreaga gama de produse Valvulas Arco.

Afacere de familie pornita in 1972, Valvulas Arco S.L.(membra a grupului Ferrer) se numara in prezent printre primii 5 cei mai mari producători de robineți din lume un producator de top de robineti (robineti coltari, robineti de radiator, robineti sferici, robineti de gaz etc.) fiind si inventatorul robinetului coltar cu sistem de inchidere/deschidere de un sfert de tura.
In prezent produsele sale sunt vandute in peste 85 de tari din intreaga lume, experienta celor peste 40 de ani ani din domeniu fiind garantia unor produse de calitate superioara.
 Grupuri de pompare pentru incalzire in pardoseala, dotate cu pompa eficienta energetic

22-04-2016

Ca urmare a alinierii la cerintele noilor norme europene privind eficienta energetica, grupurile de pompare pentru incalzire in pardoseala Giacomini, dotate cu pompa de circulatie clasica sunt inlocuite de o noua generatie, dotata cu pompa eficienta energetic.
Noile gruprui d epompare sunt disponibile aici.

Koralux

Noutati Korado - noi dimensiuni Koralux, un nou paletar de culori

05-04-2016

Incepand cu data de 01.04.2016, producatorul ceh de radiatoare Korado, a extins gama dimensionala a radiatoarelor de baie Koralux cu modele avand lungimea de 500 mm. Noua lungime este disponibila pentru radiatoarele tip:
 • Koralux Classic (Linear, Rondo, Linear-M, Rondo M, Linear E, Rondo E);
 • Koralux Comfort (Linear, Rondo, Linear-M, ROndo M, Linear E, Rondo E).

Deasemenea, pentru a oferi o gama mai larga de optiuni celor interesati de achizitionarea unor radiatoare colorate, Korado a actualizat paletarul de culori utilizat, in sensul largirii acestuia cu intreaga gama de culori RAL si a restrangerii finisajelor speciale. Noul paletar de culori se poate consulta aici.

Susţinem cu mândrie Royal School in Transylvania

01-04-2016

Indiferent că vorbim despre Jungle Gym Barn, Mini Market, Bridge Modul, Bridge Link, Crazy Playhouse, Swing Modul, dotate cu “talking tube”, “steering wheel”, “periscope”, “staroscope” sau scripete cu găleată, noua amenajare a locului de joacă destinat copiilor intre 3-10 ani în incinta spaţiului verde al CBC pentru Royal School in Transylvania, sponsorizat de SPI, aduce multe bucurii copiilor şi profesorilor. Astfel se creează noi condiţii pentru deprinderi sănătoase de petrecere a timpului destinat relaxării în aer liber!

10 ani garantie pentru gama de produse VITAQ de la Valvulas Arco

17-03-2016

Producatorul spaniol Valvulas Arco a reunit sub denumirea VITAQ (VITA - viata, Q - calitate) intreaga gama de produse cu protectie anti-calcar: robineti coltar, robineti pentru masina de spalat, robineti de gradina MAC etc.
Dar VITAQ nu inseamna doar protectie anti-calcar, inseamna si durata de viata extinsa a produselor si posibilitatea extinderii garantiei la aceste produse la 10 ani de la data vanzarii.
Garantia de 10 ani pentru produsele VITAQ se ofera incepand cu data de 18.03.2016 si este valabila pentru toate produsele marcate VITAQ.

GO GREEN! Zilele Portilor Deschise SPI - Cluj-Napoca 25-26 Februarie 2016

24-02-2016

Vă așteptăm cu ocazia “Zilelor Porţilor Deschise – SPI – 2016, Go Green!” la sediul firmei noastre din Cluj-Napoca, în perioada 25 – 26 Februarie 2016, pentru a beneficia de promotii, cadouri și multă voie bună.
Ediția din acest an a Zilelor Portilor Deschise este dedicată tehnologiilor verzi, ecologice și eficiente, a căror cunoaștere și implementare contribuie la ridicare calității viețiilor noastre și protejarea mediului inconjurător.
 

Preluare deșeuri ambalaje

09-02-2016

Stimati parteneri,

Având în vedere obligațiile care revin firmei noastre conform Legii nr.249/2015 și a legislației de mediu în vigoare în domeniul ambalajelor de desfacere introduse pe piața din Romania și a deșeurilor de ambalaje generate, vă informăm că începând cu 01.01. 2016 firma noastră poate prelua de la clienții săi deșeuri de ambalaje SORTATE pe următoarele categorii:
 • Deșeuri de ambalaje din carton și hârtie cod 15.01.01
 • Deșeuri de ambalaje din folie transparentă cod 15.01.02
 • Deșeuri de ambalaje din lemn (paleți) cod 15.01.03
Deșeurile vor fi preluate pe bază de documente de transport și proces verbal de predare-primire, conform legislației în vigoare, la depozitele firmei din Cluj și de la punctele de lucru din țară.
Pentru cantități mai mari de 500 kg., vă rugăm să ne anunțați în prealabil.

Transilvania Rally

17-07-2015

Nici un lucru important nu a fost vreodată realizat fără pasiune.” (Georg Wilhelm Friedrich Hegel).
Reprezentantul firmei Vidi Prod Serv SRL din Deva, dl. Vidican Cosmin Lorian, dedicat pasiunii sale, mare fan şi practicant al raliurilor sportive cu autoturisme, comercializează şi implementează cu succes produsele oferite de SPI.
Fără niciun interes material, fidel propriilor convingeri, afişează brandurile SPI, ARCO pe autoturismul lui de suflet, foarte creativ decorat, cu care va concura la “Transilvania Rally” în perioada 16-18 iulie 2015.
Urmărim cu interes evoluţia lui, îi urăm mult succes şi gândurile noastre pozitive să-l însoţească în provocările care urmează!

SPI, o companie care ridică nivelul calităţii vieţii în România, implicat în Royal School in Transylvania!

13-07-2015

Din interes deosebit pentru sănătatea şi siguranţa copiilor, respectiv din dorinţa de a le asigura apă potabilă curată şi sănătoasă, SPI, împreună cu partenerii furnizori Viega şi KME din Germania, a sponsorizat implemetarea soluţiei inovatoare (tehnica în spatele zidului) în clădirea Royal School in Transylvania din Cluj Napoca.
Tehnica în spatele zidului este un sistem inovator de montaj ingropat + echipament de control de la Viega, care oferă soluţii versatile pentru un design individual, modern al camerei de baie, fără a-i compromite funcţionalitatea. Se caracterizează prin asamblare şi montaj extrem de facil, asociat cu flexibilitate, iar împreună cu sistemele diferite de fitinguri Viega, pe termen mediu şi lung, este o soluţie economică, sigură şi sănătoasă.
Pentru alimentarea cu apă rece şi apă caldă s-a utilizat ţeavă de cupru Sanco de la Kabel Metal Europa din Germania, singura ţeavă de cupru cu protecţie interioară împotriva depunerilor şi coroziunii! Acest tip de ţeavă este fabricat din cupru pur (99,9%), nu conţine coloranţi, aditivi, stabilizatori , plastifianţi etc. şi astfel nu are niciun efect nociv asupra sănătăţii sau a mediului înconjurător, fiind recomandată în sistemele de alimentare cu apă potabilă.
 

Panouri solare plane Thermosolar - acum 15 ani garantie!

01-07-2015

Profită de energia solară … soarele nu emite factură!
Pachetele solare Thermosolar oferite de SPI includ toate componentele necesare unei funcționări eficiente și sigure: colectoare solare de calitate înaltă și durată de viață ridicată, elemente de conectare și aerisire, suporți de fixare din aluminiu, (pentru montarea panourilor încastrate în acoperiș, pe acoperiș plan sau înclinat), regulator digital, grup pompare cu debitmetru și supapă de siguranță, vas de expansiune, lichid antigel, izolație și alte accesorii.
Sistemele solare pot asigura apa caldă menajeră necesară timp de 6-7 luni pe an, în restul perioadei anului, acest sistem are rolul de a preîncălzi apa rece. Astfel se pot reduce cu 60-70% costurile generate de încălzirea apei în locuințe, micșorându-se și cantitatea de noxe emise.
Prin inovația Thermosolar, se obține o eficiență ridicată a panourilor prin îmbinarea absorbantului selectiv cu țeava de cupru pe cca. 80% din suprafața țevii.
Termenul de garanție extins la 15 ani pentru colectoarele solare Thermosolar și minim 2 ani pentru accesoriile sistemului (de ex. 5 ani pentru boilerele DZD) reprezintă un argument în plus pentru a alege sistemele solare Thermosolar.

Cazanele Atmos - 4 ani garantie

26-06-2015

Garanția pentru corpul cazanului Atmos se extinde de la 24 de luni la 48 de luni de la data vânzării, în cazul în care cazanul este instalat cu Laddomat 21/22 şi rezervoare de acumulare cu volum minim de 55 L pentru fiecare 1 kW instalat (conform schemelor de montaj din documentaţia tehnică pe care o punem la dispoziţia clienţilor).
Garanţia pentru celelalte componente rămâne neschimbată, 24 de luni.
Pentru o funcţionare optimă, este obligatorie efectuarea unei revizii tehnice a cazanului, setarea elementelor de comandă şi a sistemului de evacuare de către o firmă de specialitate, precum şi menţinerea temperaturii de ieşire a apei din cazan în intervalul 80-90˚C şi temperatura apei de retur din cazan la valoarea de 65˚C.
Reviziile anuale se efectuează la solicitarea şi pe cheltuiala beneficiarului.

SPI - primul membru din Romania al Fundatiei “The Duke of Edinburgh’s International Award”

16-06-2015

Fundaţia “The Duke of Edinburgh’s International Award” este liderul mondial al programelor de dezvoltare pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani, indiferent de mediul de provenienţă, contextul economic sau social al acestora. Acest program susţine dezvoltarea lor atât pe plan profesional, cât şi personal şi le oferă şansa de a excela şi de a fi recunoscuţi la nivel internaţional.
Programul este susţinut de Familia Regală Britanică prin Alteţa Sa Regală Prinţul Philip. Acest program este accesibil şi tinerilor din România sub patronajul naţional al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României.
Începând cu anul 2014 Secpral Pro Instalaţii, prin reprezentatul său legal Erika Hristea, a devenit primul membru din România al Fundaţiei Duke of Edinburgh International Award, susţinând activ acest program prin sponsorizări continue.
Insigna, ce confirmă calitatea de membru, i-a fost înmânată d-nei Erika Hristea de Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, într-un cadru festiv, la cina de gală organizată în data de 08.06.2015, la Palatul Buckingham.

Mai multe detalii despre activitatea Fundatiei Duke of Edinburgh International Award gasiti la acest link:  http://www.dofe.ro
 

Informare privind deseurile de echipamente electrice si electronice

27-04-2015


Instaltech 20-24 Aprilie

22-04-2015

Secpral Pro Instalatii a participat in data de 20 Aprilie 2015 la evenimentul Instaltech, organizat de Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (OSUT). Evenimentul face parte din seria de Infotech-uri demarcate inca din 2006 de catre OSUT, Infotech-uri care isi propun prin activitatile desfasurate sa reduca pragul si eventualele bariere de comunicare dintre studenti si companii, sa faciliteze integrarea studentilor pe piața muncii, dar și informarea lor cu privire la asteptarile din partea angajatorilor.

Prezentarea SPI s-a axat pe avantajele aduse de utilizarea energiei verzi, pe aplicatiile ei practice in domeniul instalatiilor si in gama de produse comercializate de SPI – panouri solare Thermosolar si Ritter, pompe de caldura Thermia, unitati de ventilare cu recuperare de energie Korado centrale pe gaz in condensare Termet, cazane pe combustibil solid cu functionare pe principiul gazeificarii Atmos etc., pe tendintele de dezvoltare a tehnologiilor verzi de catre furnizorii SPI precum si pe prezentarea cerintelor legale la nivel european din acest domeniu.

Prin participarea la astfel de evenimente, SPI isi reafirma anagajamentul de a promova tuturor celor interesati si in special in randul viitorilor specialisti in domeniul instalatiilor, cele mai proaspete informatii din domeniul energiei verzi si aplicabilitatea lor practica in domeniul nostru comun de interes.
 

Cazane pe combustibil solid Woody Active

02-04-2015

Cazane pe combustibil solid Woody Active WBS, cu gama de puteri intre 20 si 110 kW.

Caracteristici:

 • Cazan din tabla de otel 5mm;
 • Ardere fortata, ventilator de insuflare aer incorporat cu 10 trepte de turatie;
 • 3 cai de fum;
 • Automatizare electronica cu microprocesor;
 • Dotat cu serpentina de racire;
 • Indicatie luminoasa LED si display electronic

Avantaje:
 • Functionare si ardere controlata prin automatizare;
 • Posibilitatea comandei pompelor de AT si ACM;
 • Camera de ardere spatioasa (lemne cu lungimi pana la 50cm);
 • Usa de alimentare de dimensiuni mari;
 • Schimbator de caldura cu 3 cai si eficienta ridicata;
 • Usor de explatat si intretinut;
 • Grilaj metalic de protectie;
 • Izolat termic;
 • Functionare sigura:
  • Supapa de siguranta 3b livrata cu cazanul;
  • Serpentina de racire incorporata;
  • Termostat de siguranta STB;
  • Clapeta de sens pe alimentare cu aer.

Arco - instalatorul INOVATOR

21-01-2015

Program Sarbatori

19-12-2014

Program Sarbatori


VIITORUL sună VERDE:) - Secpral Pro Instalații - susținători ai inițiațivei ”Cluj‐Napoca – The City of Green Buildings”, conferința organizată de studenții Facultăţii de Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice

22-09-2014

În data de 12 septembrie a avut loc Conferinţa ”Cluj‐Napoca – The City of Green Buildings”, care s‐a desfăşurat la Hotelul GOLDEN TULIP ANA DOME, Cluj‐Napoca și care a fost organizată de către studenţii Facultăţii de Instalaţii din cadrul Universităţii Tehnice special pentru studenţii şi masteranzii din domenii precum arhitectură, construcţii, instalaţii, inginerie şi altele conexe.
Am fost încântați să ne alăturăm acestei inițiative, participând în calitate de sponsori Platinum. Au fost prezenți studenții participanți la Școala de toamnă, profesori ai Universităţilor din Cluj‐Napoca, dar şi reprezentanţi ai mediului economic, care au transformat conferinţa într‐o dezbatere de la care nu ai mai fi vrut să pleci.
Află mai multe aici:
 

NOU! Woody GIGANT

23-07-2014
Woody Gigant

Este un cazan din tablă de oțel, cu funcționare pe lemn și deșeuri lemnoase.
Disponibil în patru variante, cu puteri termice de 55, 65, 75 și 90 kW. Ideal pentru utilizarea la încălzirea spațiilor de locuit, a halelor etc., în circuite de încălzire cu circulație forțată, închise sau deschise. Cazanul este dotat cu 3 uși (de curățire a căilor de fum, de alimentare și de curățire a cenușarului), care facilitează alimentarea cu combustibil și întreținerea cazanului.
Woody Gigant este prezent în oferta noastră aici.

NOU! ATMOS te surprinde din nou...

28-07-2014

Atmos D80P

Îți prezentăm cel mai nou cazan pe peleți din oferta Atmos, având o putere de 24-80 kW. Cazanul funcționează împreună cu arzătorul A85, un model de arzător special creat pentru acest cazan, fiind echipat și cu un dispozitiv pneumatic de curățire.

Noul cazan ATMOS D80 și arzătorul A85 sunt disponibile în oferta noastră aici.

Modificare program de lucru Punct de Lucru Bucuresti

02-09-2014

Pentru a avea un acces si mai facil la instalatii termo-sanitare de valoare, va informam ca in perioada Septembrie - Noiembrie 2014, Punctul de Lucru Bucuresti este deschis si Sambata, intre orele 09.00 - 13.00.

NOU! 15 ani garanție la Radiatoarele din tablă de oțel KORADO RADIK și KINGRAD

22-08-2014Avem plăcerea de a te informa că începând cu data de 11.08.2014, oferim 15 ani garanție pentru toată gama de radiatoare KORADO Radik și Kingrad.
Noul termen de garanție se aplică exclusiv pentru radiatoarele vândute începând cu data de 11.08.2014, către beneficiarii finali.
Suntem convinși că acest termen de garanție va sublinia încă odată excelenta calitate a radiatoarelor KORADO și îți va oferi noi argumente de vânzare în piață.

Radiatoarele KORADO RADIK din tablă de oțel, protejate prin cataforeză de generația a 4-a, cele mai bune radiatoare din EUROPA sunt disponibile în oferta noastră aici.

Radiatoarele KINGRAD din tablă de oțel, protejate prin imersie, produse de KORADO le poți comanda oricând aici.

NOU! - Salus Controls - un nou partener furnizor al unor produse de top

11-07-2014

  
   Așa cum v-am obișnuit suntem în căutare continuă de colaboratori care să creadă în visul nostru, în valorile noastre cu scopul de a vă oferi calitate, eficiență, siguranță.

   În acest demers i-am întâlnit pe cei de la Salus Controls, un partener ce ne-a surprins plăcut printr-un spirit nou, bogat în inovații, proiectându-și și comercializând pe piață propriile brand-uri de termostate și sisteme pentru energie regenerabilă, pentru a face oamenilor viața mai sigură, eficientă și confortabilă. Gama completă de soluții pentru încălzire și gestionare a energiei încorporează soluții inovative simple, ușor de utilizat, în aplicații comerciale sau rezidențiale.

  Am ales să introducem în oferta noastră următoarele produse care pot fi accesate pentru mai multe datalii după cum urmează:

Centralele murale, pe gaz, Protherm, Lynx, Ghepard, Panther, au acum garanție 4 ANI!

11-07-2014Centralele murale pe gaz Protherm: Lynx, Ghepard, Panther, pot fi comandate cu toată încrederea aici

Zilele porților deschise SPI 2014 - Branduri de poveste BRASOV

30-04-2014


Povestea celor 18 branduri exclusive este spusă în continuare la Brașov. Participanții au parte de: întâlniri cu reprezentanții managementul SPI, prezentări susținute de trainerii firmei SPI, cadouri pentru toată lumea și multă atitudine pozitivă.

Zilele porților deschise SPI 2014 - Branduri de poveste SIBIU

29-04-2014


Povestea celor 18 branduri exclusive este spusă în continuare la SIBIU. Participanții au parte de: întâlniri cu reprezentanții managementul SPI, prezentări susținute de trainerii firmei SPI, cadouri pentru toată lumea și multă atitudine pozitivă.

Ultimele noutăți de la WOODY - exclusiv în oferta SPI

16-04-2014Destinaţie:
sisteme de încălzire pentru acumulare de căldură.

- Protejează cazanul în funcționarea lui în stare de cald/rece, ceea ce conduce la creşterea considerabilă a duratei de viaţă;
- Poate fi racordat la sisteme de încălzire închise, fără aport de oxigen, respectiv la sisteme solare;
- Corpul rezervorului de acumulare este fabricat din oțel de calitate înaltă, S235JR (EN 10025);
- Modelele PR și PR2 sunt prevăzute cu una, respectiv două schimbătoare de căldură de tip serpentină cu o suprafața mare de schimb de căldură, având rolul de încălzire a apei din rezervor;
- Izolația exterioară are grosimea de 100 mm şi este fabricată din spumă poliuretanică moale, acoperită cu un înveliş de PVC, conform DIN 4753-8;
- Toate procesele de producție sunt în conformitate cu sistemul de management al calităţii ISO9001:2008.

Rezervoarele de acumulare (fără serpentină, cu o serpentină, cu două serpentine) sunt disponibile exclusiv în oferta SPI aici:

Zilele porților deschise SPI 2014 - Branduri de poveste BUCUREȘTI

11-04-2014

Povestea celor 18 branduri exclusive este spusă în continuare la București. Participanții au parte de: întâlniri cu reprezentanții managementul SPI, prezentări susținute de trainerii firmei SPI, cadouri pentru toată lumea și multă atitudine pozitivă.

Zilele porților deschise SPI 2014 - Branduri de poveste ROMAN

09-04-2014

Povestea celor 18 branduri exclusive este spusă în continuare la Roman. Participanții au parte de: întâlniri cu reprezentanții managementul SPI, prezentări susținute de trainerii firmei SPI, cadouri pentru toată lumea și multă atitudine pozitivă.

Zilele porților deschise SPI 2014 - Branduri de poveste CRAIOVA

02-04-2014


Povestea celor 18 branduri exclusive este spusă în continuare la Craiova. Participanții au parte de: întâlniri cu reprezentanții managementul SPI, prezentări susținute de trainerii firmei SPI, cadouri pentru toată lumea și multă atitudine pozitivă.

Secpral Pro Instalatii - partener în organizarea evenimentului Brian Tracy la Cluj-Napoca și București

28-03-2014Brian Tracy, autorul „Psihologiei succesului” şi cel care i-a învăţat secretele reuşitei pe unii din cei mai prosperi oameni de afaceri din lume, a fost la Cluj-Napoca în 25 Martie, respectiv București în 27 Martie 2014.

„Adevăraţii lideri nu se nasc, ci se formează prin investiţii continue în propria persoană. Totul porneşte de la principii personale foarte clare, precum integritatea, înţelepciunea şi tenacitatea, aplicate mai apoi în contexte de business. Trebuie să ştii ce îţi doreşti şi să ai un drum clar spre succes: iar ceea ce îmi doresc eu pentru 2014 este să îi întâlnesc pe clujeni şi să îi ajut să îşi atingă obiectivele personale şi de business mai repede decât şi-ar imagina că este posibil”, a fost mesajul lui Brian Tracy, transmis prin intermediul organizatorilor seminarului său de la Cluj-Napoca.

Am avut plăcerea de a participa la acest eveniment în calitate de partener și prin organizarea unei acțiuni deosebite.
Sub sloganul ”Sănătos în corp și instalații prin Secpral Pro Instalații – Maximum de beneficii pentru instalațiile tale termo-sanitare” participanții au ocazia să câștige, în perioada 25 martie - 30 aprilie în baza flyer-ului primit în mapele de participare, premii și reduceri surpriză.
În acest sens cei prezenți s-au bucurat să primească în dar un măr de a cărui codiță era legată o panglică cu mesajul ”Maximum de beneficii…Caută în mapă”, ghidând participanții spre promoția noastră.

Vom continua să sprijinim asemenea inițiative care să aducă VALOARE pentru fiecare participant.

Zilele porților deschise SPI 2014 - Branduri de poveste TIMIȘOARA

12-03-2014

Povestea celor 18 branduri exclusive este spusă în continuare la Timișoara. Participanții au parte de: întâlniri cu reprezentanții managementul SPI, prezentări susținute de trainerii firmei SPI, cadouri pentru toată lumea și multă atitudine pozitivă.

Zilele porților deschise SPI 2014 - Branduri de poveste ORADEA

11-03-2014


Povestea celor 18 branduri exclusive este spusă în continuare la Oradea. Aşa cum v-am obişnuit în fiecare an, participanții au parte de: întâlniri cu reprezentanții managementul SPI, prezentări susținute de trainerii firmei SPI, cadouri pentru toată lumea și multă atitudine pozitivă.

NOU! Sistemul Viega Prestabo - Sistemul de țevi și racorduri cu îmbinare prin presare din oțel

10-03-2014


Utilizare specifică

Sistemul Prestabo este destinat utilizării în instalații industriale de încălzire și nu poate fi utilizat în instalațiile sanitare (apă potabilă). Țevile și racordurile sunt marcate cu o pictogramă roșie ”a nu se utiliza la instalațiile de apă potabilă”. Componentele Prestabo pot fi utilizate numai împreună, ele aparținând componentelor sistemului. Racordurile cu îmbinare prin presare sunt echipate cu SC-Contur.

Racordurile Prestabo sunt marcate cu un punct roșu în dreptul SC-Contur în scopul de a evita confuzia cu Sanpress Inox (inox). SC-Contur permite identificarea clară a unei îmbinări nepresate la proba de presiune. În cazul probei de presiune cu aer sau gaze inerte scurgerea apare în intervalul 110 mbar - 3 bar.

Domenii de utilizare ale sistemului Prestabo:
- instalații de încălzire;
- instalații industriale;
- instalații cu sprinkler (țevile zincate prin procedeul sendzmir);
- instalații cu aer comprimat (țevile zincate prin procedeul sendzmir);
- instalații solare;
- instalații de răcire.

Țevile Prestabo și racordurile sunt protejate împotriva coroziunii externe cu un strat de zinc exterior.

Zilele porților deschise SPI 2014 - Branduri de poveste CLUJ-NAPOCA

26-02-2014Perioada pe care o parcurgem ne face să înaintăm spre obiectivele noastre, știind că determinarea și ambiția sunt primii pași spre realizare. Avem încredere în cunoștințele pe care le-am dobândit pe parcursul anilor și zi de zi continuăm să investim în propria persoană pentru a avea posibilitatea de a oferi mai mult.

Ne bazăm pe cei de lângă noi la fel cum ne încredem în propriile forțe; experiența de viață ne-a învățat că împreună, ca o echipă, vom reuși să dobândim mai mult, decât singuri și izolați.
(TEAM = Together Everyone Achieves More)
(ECHIPA= Împreună realizăm mai mult).

În 2014 am pornit la drum cu o abordare și o atitudine pozitivă, hotărâți să oferim mai mult.

”Cele mai importante lucruri în lume au fost realizate de oameni care au continuat să încerce chiar și când se părea că nu mai este nicio speranță”
Dale Carnegie

Vă mulțumim și suntem recunoscători pentru suportul dumneavoastră necondiționat oferit de-a lungul anilor. Din dorința de a vă vedea în continuare alături de noi în misiunea noastră de a oferi VALOARE, PERFORMANȚĂ, vă invităm să investim în creșterea noastră personală și profesională, să conștientizăm împreună că:

Şansa = Atitudine Pozitivă + Efort Susţinut.

Povestea celor peste 18 branduri exclusive pe care le are SPI, iar o parte și dumneavoastră, o scriem împreună!
NOI TOȚI suntem parte din ea!

Fiecare an care trece ar trebui să fie un prilej de bucurie și sărbătoare pentru existența noastră, pentru că doar așa vom scrie mai departe povestea.

Pe parcursul celor 3 zile au loc întâlniri cu întreg managementul SPI, prezentări susținute de trainerii firmei SPI, speakeri de nivel național, promoții pentru cumpărători, cadouri pentru toată lumea și multă atitudine pozitivă!

V-aţi gândit că realitatea care ne înconjoară este una singură pentru noi toţi? De ce unii reuşesc (într-o eră a turbulențelor), iar alţii NU? Vă invităm să reuşim împreună!
 

Există oameni care ne impresionează, oameni cărora le-am presimţit miracolul.
Ne-a făcut o deosebită plăcere să petrecem momente neprețuite în compania lui Jim Bagnola care a fost alături de noi în calitate de invitat internațional în cadrul Zilelor Porților Deschise Branduri de poveste SPI 2014 Cluj-Napoca.

Nou! Centrala Termet Termaster

10-01-2014


Începând cu acest an, vă oferim un nou model de microcentrală convenţională pe gaz, pentru încălzire şi preparare apă caldă menajeră, Termet TERMASTER:

 • design modern;
 • dimensiuni reduse - ideal pentru bucătării (700x360x300mm).
 • funcţionare foarte silenţioasă;
 • fiabilitate, durată de viaţă îndelungată, costuri de întreţinere şi service reduse ;
 • schimbătorul de căldură bitermic special, compact, construit din cupru şi dotat cu 6 căi (treceri);
 • sistem complet de autodiagnosticare cu coduri de eroare, ceea ce asigura uşurinţă în exploatare şi service;
 • gamă largă de modulare: de la 8 la 23 KW;
 • prepararea apei calde menajere în schimbător de căldură bitermic special. Debit ACM la t=30K l/min 11.

Programul SPI de Sărbători

20-12-2013


Împreună suntem mai puternici pentru a-i ajuta pe alții!

06-12-2013

Indiferent de culoarea ochilor, înălţime, religie, suntem OAMENI în umanitatea pe care o formăm, în măsura în care reuşim să atingem cu privirea sau cu tandreţea mâinii lacrimile şi zâmbetele celor de lângă noi sau, în măsura în care paşii noştri ştiu să scrie pe caldarâmul, uneori prea dur al vieţii, speranţe şi orizonturi comune.

Acum în preajma Sărbătorilor de Iarnă, în 5 decembrie 2013, ne-am alăturat inițiativei deosebite de a oferi ajutor celor 18 copii bolnavi de Sindromul Down din Asociația AGA Down și famililor lor.

Astfel, având ca pretext un “Seminar aproape gratuit”, am avut ocazia să contribuim fiecare dintre noi cu produse alimentare, jucării, materiale educative, hăinuțe, la bucuria unor copii. Pachetele strânse îi vor ajuta pe părinți să redistribuie puținii bani pe care îi au pentru orele de logopedie și pentru tratamentele speciale de care micuții au nevoie.

În același timp, în cadrul acestui eveniment desfășurat în incinta Transylvania College, am aflat lucruri interesante legate de dezvoltarea personală de la speakerii invitati: Florin Rosoga, Hedi Hoka și Lorand Soares-Szasz.


Vom contina să sprijinim acest gen de inițiative și pe viitor, dorind astfel, să fim noi schimbarea pe care ne-o dorim la ceilalți.

Despre copiii cu Sindromul Down, ai Asociației AGA Down Sindrom Cluj.
Asociația găzduiește 18 copii cu vârstele între 2 și 7 ani (și doi copii de 12, unul de 13 și unul de 18 ani), care, majoritatea din ei, fac parte din familii cu probleme, cazuri speciale. Dificultățile mamelor în asumarea responsabilităților de creștere și educare a copilului se datorează adesea unor dificultăți economice și sociale (şomaj, marginalizare, lipsa unei locuințe stabile, venituri reduse ,părăsirea copilului de către tată, etc). O mare parte din aceste mame trec prin crize familiale caracterizate de apariția copilului cu probleme, carenţe educative, neglijenţe grave din cauze financiare. Cel mai important moment în viața unei persoane cu Sindromul Down este formata din primii ani, în care dacă cineva se ocupa de el așa cum trebuie, poate să își schimbe și să își lungească viața.

Implicați în proiectul ”Pași către o carieră în instalații” - organizat de Facultatea de Instalații din Cluj-Napoca în colaborare cu Asociația Studenților Facultății de Instalații

03-12-2013

Luni, 18 noiembrie 2013, am avut plăcerea să participăm, în calitate de invitați, pentru a susține o prezentare, în cadrul proiectului ”Pași către o carieră în instalații” în cadrul Facultății de instalații din Cluj-Napoca. Rolul proiectului, inițiat în colaborare cu Asociația Studenților Facultății de Instalații, a fost de a conecta studenții cu piața forței de muncă, cu noile tehnologii din domeniul instalațiilor, precum și de a înlesni colaborarea dintre companiile din domeniul instalațiilor.
Prezentarea intitulată ”15 ani SPI – o afacere excelentă în instalații”, susținută de D-na Director General ing. Hristea Erika, a fost interactivă, furnizând informații valoroase prin conținut, stârnind curiozitatea și interesul studenților. Cu siguranță i-am pus pe gânduri!
Deși a fost programată o prezentare de o oră, datorită interesului manifestat, la cererea participanților, prezentarea a fost extinsă. A fost încă o oră de informații, abordări inedite, provocatoare, menite să-i ajute pe participanți să facă alegeri în cunoștință de cauză pentru un viitor plin de speranță pentru fiecare, ținând cont de noile perspective și realizări din teren.
Vom continua să sprijinim asemenea inițiative și pe viitor.

Punctul de lucru din Sibiu il gasesti in casa noua. Un spatiu care ne reprezinta!

21-11-2013PUNCT DE LUCRU SIBIU

Adresa: Str. Stefan cel Mare Nr. 191, 550316 Sibiu.
Telefon: 0269-234938, 0269-234939.
Fax: 0269-234940.
E-mail: secretariat_sibiu@secpralpro.ro
ORAR: L - V: 8.30-17.00
S: INCHIS
D: INCHIS
Un nou Punct de Lucru SPI - Oradea

30-08-2013Am mai facut un pas pentru a fi mai aproape de dvs., o categorie speciala de parteneri, care doriti produse termo-sanitare de calitate si valoare certa, pentru satisfacerea cererilor pe care le aveti legate de o viata mai buna, mai confortabila, in deplina siguranta.

Suntem prezenti acum si in Oradea cu un nou punct de lucru si o echipa mica dar inimoasa, cu un stoc de marfa bine dimensionat pentru a ajuta partenerii-distribuitori, de service si piata din zona, conform politicii noastre comerciale consacrate si unice in Romania: cea centrata pe stima , respectul fata de munca si rezultatele distribuitorului local. Noi intarim parteneriatele si istoria celor peste 15 ani de activitate si a punctelor de lucru deschise in tara ne confirma aceste lucruri. Ne respectam promisiunile, oferim relatii castig-castig, puteti conta pe noi !… (si dupa ce ne platiti):) .

Orice utilizator si distribuitor vrea sa aiba aiba succes. Cu cele peste 40 de branduri de renume de nivel European si chiar mondial, din care 18 exclusive, introduse si crescute cu multa munca pe piata Romaniei de catre SPI, va asigurati succesul pe termen indelungat.
 
PUNCT DE LUCRU ORADEA
Adresa: str. Uzinelor 60 (centrul logistic Proges), 410605 Oradea
Telefon: 0757-013480
E-mail: secretariat_oradea@secpralpro.ro
ORAR: L - V: 8.30-17.00

Secpral Pro Instalatii mai aproape de o noua generatie de studenti

22-05-2013

Am avut placerea ca sambata, 18.05.2013, sa fim gazdele unui numar de 36 de studenti de la Facultatea de Mecanica din Cluj-Napoca, filiala Alba Iulia, Secția Inginerie Mecanica, indrumati de catre doamna Conf.Dr.Ing. Angela Plesa.
A fost o excelenta ocazie de a ne cunoaște si a impartasi perspective si experiente diferite , precum si informatii referitoare la firma si oferta de produse SECPRAL PRO INSTALATII pentru sisteme termice (cazanele ATMOS, WOODY, VIADRUS, centralele TERMET, PROTHERM, radiatoarele KORADO, LIPOVICA, panourile solare RITTER SOLAR, THERMOSOLAR, OKU, respectiv pompele de caldura THERMIA).
Prezentarile atractive si interactive au surprins placut, atmosfera a fost prietenoasa, foarte deschisa, s-au furnizat informatii tehnice de baza, valoroase prin conținut, iar intrebarile venite din partea studentilor nu au ramas fara raspuns.
Am starnit curiozitatea participantilor si cu siguranta acestia au avut ocazia de a cunoaste noi perspective utile pentru viitorul lor.
Vom continua sa sprijinim asemenea initiative și in perioada urmatoare.

Radiatoare aluminiu Lipovica Solar

29-06-2011

Prin intermediul Secpral Pro Instalatii, unic reprezentant in Romania al firmei Lipovica (Croatia), experinta si calitatea unui producator de traditie de radiatoare din aluminiu, ajung pe piata Romaniei, pentru a contribui la confortul si siguranta caminului dumnevaoastra.
Gama de radiatoare din aluminiu Lipovica Solar este cea mai noua generatie de radiatoare fabricate de producatorul croat Lipovica. Radiatorul Lipovica Solar este rezultatul direct al atentiei acordate nevoilor utilizatorilor: design simplu, elegant, si excelente calitati de incalzire. Radiatorul este construit din aliaj de aluminiu cu caracterisitici anticorozive foarte bune ce garanteaza durabilitate ridicata si care permite montarea chiar si in sisteme realizate din teava de cupru. Procedeul de fabricatie al radiatoarelor este procedeul de turnare sub presiune, procedeu ce asigura o structura cu densitate ridicata (fara pori).
Radiatoarele Lipovica Solar au un excelent raport calitate pret si beneficiaza de o garantie de 20 ani.
 

TRAINING 4 Green ENergy InstAL

Training 4 Green ENergy InstAL

30-05-2011

Avem placerea sa va informam despre lansarea Programului de pregatire si perfectionare profesionala continua pentru anul 2011 - TRAINING 4 „G.EN.I.AL SPI” (Green ENergy InstAL).
Va propunem un program diversificat de instruire, temele fiind de mare actualitate, atat in domeniul echipamentelor conventionale, cat si al energiilor regenerabile:
1. Sisteme solare
2. Pompe de caldura
3. Cazane pe combustibil solid
4. Cazane pe gaz Termet
 
Detalii suplimentare aici.

Thermia Atec

Lansarea noi game de pompe de caldura Atec - Thermia

28-05-2011

In perioada 06-08 Aprilie 2011, o delegatie a Secpral Pro Instalatii, a participat la Oslo, la lansarea celei mai noi game de produse Thermia - pompe de caldura aer-apa Atec.

Ritter XL

Ritter XL Solar - cel mai nou membru al grupului Ritter

28-05-2011

In anul 2010 a fost fondata compania Ritter XL Solar, membra a grupului Ritter, infiintarea ei fiind fundamentata prin succesul lucrarilor anterioare in domeniul sistemelor solare termice de mari dimensiuni. Anul 2010 s-a terminat pentru Ritter XL Solar cu urmatoarele vesti bune:
Detalii

Prezentare Termet

Vizita la Termet, Korado si Grundfos

28-05-2011

In perioada 17-21 Aprilie, distribuitorii Secpral Pro Instalatii au avut ocazia sa viziteze fabricile a trei dintre furnizorii nostri: Termet (Polonia) – producator de centrale pe gaz, Korado (Cehia) – producator de radiatoare din table de otel si Grundfos (fabrica din Ungaria) – producator de pompe. Ca la fiecare eveniment de acest gen, pe langa prezentarile de produse si informatii organizate la sediile firmelor si vizitarea facilitatilor de productie, participantii s-au putut si relaxa vizitand Cracovia si Budapesta, doua orase cu un bogat trecut istoric.

5 ani garantie pentru produsele Arco

5 ani garantie pentru produsele Arco

28-05-2011

Pentru a confirma binecunoscuta calitate a produselor Arco, producatorul spaniol Valvulas Arco im preuna cu reprezentantul direct al produselor Arco in Romania, Secpral Pro Instalatii, au hotarat extinderea garantiei produselor Arco de la 2 ani, la 5 ani. Noua perioada de garantie se aplica pentru intrega gama de produse a producatorului spaniol.

Atmos DC..SX

Gama completa centrale cu gazeificare Atmos DC SX

28-05-2011

Secpral Pro Instalatii ofera cu incepere din luna Mai, gama completa de centrale Atmos model DC..SX:

 • DC22SX
 • DC30SX
 • DC40SX

Aceste cazane prezinta toata avantajele centralelor Atmos, fiind in acelasi timp si mai economice. Detalii suplimentare privind aceste centrale putei afla aici.

Noul Viadrus U22

Noile cazane Viadrus model 2011

20-04-2011

Incepand cu sfarsitul lunii Aprilie, Secpral Pro Instalatii va ofera noua versiune a cazanului pe combustibil solid Viadrus model U22. Principala noutate o reprezinta noul design si rezistenta imbunatatita a carcasei, aspecte care ii imprima cazanului un aspect modern si ii ofera o rezistenta sporita la solicitarie mecanice.
Detalii suplimentare referitoare la noile modele de cazane puteti afla aici.

Casa Verde 2011

Casa Verde 2011

31-05-2011

Incepand cu data de 01.06.2011, se relanseaza programul "Casa Verde", privind inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizeaza energie solara, energie geotermala , energie eoliana, biomasa ori alte sisteme de energie regenerabila.
Programul "Casa Verde" destinat persoanelor fizice, are ca si idee centrala acordarea unor subventii in suma fixa pentru instalarea de sisteme cu panouri solare termice (pentru prepararea apei calde menajere si contributie la incalzirea locuintelor), pompe de caldura si centrale pe peleti, brichete, tocatura lemnoasa. Astfel, pentru centrale cu functionare pe peleti, brichete, tocatura lemnoasa, statul va aloca suma de 6.000 de lei, pentru o instalatie de panouri solare statul va oferi 6.000 de lei si pentru pompele de caldura, 8.000 de lei.
Oferta Secpral Pro Instalatii pentru programul Casa Verde cuprinde:
- panouri solare: Thermosolar, Ritter Solar, Tesy cu accesoriile aferente;
- pompe de caldura: Thermia cu accesorii;
- cazane pe peleti, brichete, tocatura lemnoasa: Atmos, Woody.

In cele ce urmeaza, va prezentam cele mai importante informatii referitoare la Programul "Casa Verde".
Detalii

Grundfos

Branding & Dealers Days Grundfos 2011

14-03-2011

In perioada 9 - 12 Martie 2011, a avut loc intalnirea anuala a distribuitorilor si partenerilor de service Grundfos, desfasurata la Cheile Gradistei Fundata.
Participantii au avut ocazia de a afla ultimele noutati referitoare la noile politici energetice ale UE si la modul in care s-a pregatit Grundfos pentru aplicarea acestor politici energetice, noutati despre activitatea Grundfos pe diferite piete si nu in ultimul rand, au putut participa la workshop-uri cu diverse teme.

ACOR

Participarea SPI la Adunarea Generala ACOR

04-03-2011

In perioada 27.02-03.03.2011, a avut loc Adunarea generala a Asociatiei Comunelor din Romania (ACOR), desfasurata la Hotelul Rin Grand din Bucuresti. La eveniment au participat primari de comune din intraga tara, printre temele dezbatute aflandu-se si proiecte legate de dezvoltarea si modernizarea infrastructurii la tara.
Secpral Pro Instalatii a participat la acest eveniment cu un stand de produse, prezentand in principal gama de produse cu un consum redus de energie: panouri solare Thermosolar, pompe de caldura Thermia, cazane pe peleti Atmos, microcentrale cu condensare Termet si Protherm.

Program special de Sarbatori.

20-12-2007

Program special de Sarbatori.
Detalii

Valvulas Arco

Vizita la Valvulas Arco S.L.

16-02-2011

In perioada 12 – 15 Februarie 2011, echipa de vanzari a Secpral Pro Instalatii a vizitat fabrica producatorului de robineti Valvulas Arco S.L., localizata in apropiere de Valencia, Spania. Pe parcursul celor trei zile, participantii au avut ocazia sa asiste la procesul de productie, sa participe la diferite teste in modernul laborator al producatorului spaniol, sa asiste la cursuri de vanzari, sa cunoasca mai indeaproape istoria unuia dintre cei mai mari producatori de robineti la nivel mondial si sa schimbe idei si sugestii cu membrii ai departamentelor de vanzari, tehnic si marketing. Toate acestea acestea au fost completate si de vizitarea orasului Valencia si imprejurimilor acestuia.

Modificare de culoare la radiatoarele Korado

10-01-2011

Ca parte a efortului permanent de imbunatatire a produselor sale, producatorul ceh de radiatoare Korado, a modificat culoarea standard a radiatoarelor sale, de la RAL 9010 la RAL 9016. Aceasta schimbare se aplica tuturor modelelor de radiatoare Radik, Koralux si Koratherm fabricate incepand cu anul 2011.

Zilele Portilor Deschise 2013 la Cluj-Napoca

25-02-2013

In perioada 27.02 – 01.03.2013 va asteptam la sediul nostru din Cluj-Napoca, la o editie speciala a Zilelor Portilor Deschise, dedicata aniversarii a 15 ani de existenta SPI.
Pe parcursul celor trei zile de sarbatoare, avem pregatite SUPRIZE pentru toata lumea:
 • preturi promotionale de exceptie,
 • cadouri interesante pentru mici si mari,
 • muzica si voie buna cat e ziua de lunga,
 • cocktailuri si sampanie
De 15 ani … pentru noi sunteti important in fiecare zi. Va asteptam sa sarbatorim impreuna.
 
SPI TE PREMIAZA! INVESTESTI SI CASTIGI!

CUMPARA de la SPI in perioada 27.02.2013 -01.03.2013 si te rasplatim cu 15 SUPER PREMII:
Top 5 cei mai activi parteneri in perioada 27.02.2012-01.03.2013, cu achizitii de minim 100.000 lei fara TVA vor fi cei mai castigati:
 
Premiul 1 – Cazan mixt Atmos DC 25 SP;
Premiul 2 – Cazan peleti Atmos D45P;
Premiul 3 – Cazan Protherm Grizzly 85 kw;
Premiul 4 – Centrala Protherm 24 KTZ;
Premiul 5 – Cabina dus coltar Ravak GSKK3-90L;
 
Te afli pe locurile 6-10, cu achizitii de minim 75.000 lei fara TVA? SPI te recompenseaza:

Premiul 6 – Radiator Koratherm Vertical - M tip 20-1800/884 culoare 16 (Bahama);
Premiul 7 – Radiator Koratherm Horizontal - M tip 22-958/1400 culoare 10 (alb);
Premiul 8 – Centrala Protherm 24 KTO + boiler B 60 Z;
Premiul 9 – Radiator Koratherm Horizontal - M tip 22-366/1600 culoare 16 (Bahama);
Premiul 10 – Radiator Koratherm Horizontal - M tip 21-884/900 culoare 10 (alb);
 
Incredibil! Premiile continua… si pentru urmatorii 5 parteneri din top, care achizitioneaza produse de minim 50.000 lei fara TVA:

Premiul 11 – Radiator Koratherm Horizontal - M tip 21-366/1600 culoare 16 (Bahama);
Premiul 12 – Vana Ravak Rosa R 150X105;
Premiul 13 – Vana Ravak Fresia 170X80;
Premiul 14 – Vana Ravak Avocado160P;
Premiul 15 – Cadita dus Ravak Perseus-90 PP.
 
Investeste banii in solutii valoroase….si vei avea numai de CASTIGAT!
 
Nota: Promotiile sunt valabile doar pentru achizitiile de la depozitul din Cluj-Napoca.


CFF Olimpia

Cupa Romaniei la fotbal feminin ajunge la Cluj-Napoca

04-06-2011

Finala Cupei Romaniei la fotbal feminin, disputata la Brasov, in 25.05.2011, intre echipele CFF Olimpia Cluj si FCM Targu-Mures, detinatoarea Cupei din sezonul precedent, s-a incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea ehipei din Cluj-Napoca.
Acest prim trofeu al echipei clujene vine sa confirme traditia fotbalului feminin din Cluj-napoca, traditie pe care Secpral Pro Instalatii este mandra sa o sprijine.

Noile instanturi Tesy

Noi modele de incalzitoare electrice TESY

23-04-2013

Oferta SPI s-a imbogatit cu noile modele de incalzitoare electrice Tesy:
 • modele pentru bucatarie IWH 35 X01 KI si IWH 50 X01 KI;
 • modelul pentru baie IWH 50 X01 BA H;
 • modelul universal IN LINE IWH 50 X01 IL.

Avantajele noilor modele de incalzitoare sunt:
 • livrare apa calda intr-un timp foarte scurt;
 • dimensiuni compacte si reduse fata de produsele similare existente pe piata;
 • robinet pentru amestec apa calda/ apa rece pentru modelele de bucatarie (KI);
 • instalare rapida si usoara fata de modelele anterioare, pentru modelul de bucatarie 3.5KW instalarea este de tip plug&play;
 • limitator de debit pentru apa calda , limiteaza debitul de apa calda in limitele cerute de datele tehnice.

Zilele Portilor Deschise 2013 la punctul de lucru Bucuresti

17-04-2013

In perioada 18-19.04.2013 va asteptam la punctul de lucru din Bucuresti, la o editie speciala a Zilelor Portilor Deschise, dedicata aniversarii a 15 ani de existenta SPI.
Avem pregatite SUPRIZE pentru toata lumea:

 • preturi promotionale de exceptie;
 • prezentari de produse;
 • cadouri interesante pentru mici si mari.

Zilele Portilor Deschise 2013 la punctul de lucru Brasov

10-04-2013

In data de 12.04.2013 va asteptam la punctul de lucru din Brasov, la o editie speciala a Zilelor Portilor Deschise, dedicata aniversarii a 15 ani de existenta SPI.
Avem pregatite SUPRIZE pentru toata lumea:
 • preturi promotionale de exceptie;
 • prezentari de produse;
 • cadouri interesante pentru mici si mari.

Zilele Portilor Deschise 2013 la punctul de lucru Sibiu

10-04-2013

In data de 11.04.2013 va asteptam la punctul de lucru din Sibiu, la o editie speciala a Zilelor Portilor Deschise, dedicata aniversarii a 15 ani de existenta SPI.
Avem pregatite SUPRIZE pentru toata lumea:
 • preturi promotionale de exceptie;
 • prezentari de produse;
 • cadouri interesante pentru mici si mari.

Teava Ekoplastik Fiber Basalt Plus – Dura ca piatra.

08-04-2013

Wavin Ekoplastik a lansat la ISH Frankfurt 2013 un nou model de teava PPR, denumita Fiber Basalt Plus, iar de astazi, aceastea teava este disponibila si in oferta SPI!

Noul model de teava este realizata din PPR tip 4 (PP-RCT) si insertie din fibra de bazalt, material compozit de generatie noua. Dupa o perioada de tranzitie, noua teava Fiber Basalt Plus va inlocui in totalitate teava PPR Fiber.

Care sunt avantajele tevii Fiber Basalt Plus?
 •  
 • Expansiune termica liniara mai mica ca urmare a utilizarii insertiei din fibra de bazalt (de 3 ori mai redusa decat in cazul tevii clasice din PPR);
 • Rezistenta sporita cu pana la 50% la presiune in conditii de temperatura ridicata, fata de teava PPR Fiber;
 • Utilizare la temperaturi de pana la 90 C;
 • Perete mai subtire, debit mai ridicat (cu pana la 20% fata de teava PPR Fiber), greutate mai mica;
 • Fara necesitatea debavurarii inainte de sudare;
 • Utilizabil in orice tip de instalatie sanitara sau termica, incluzand si sisteme de incalzire de inalta temperatura;
 • Parametrii comparabili cu PEX si PB.

Zilele Portilor Deschise 2013 la punctul de lucru Timisoara

29-03-2013

In data de 05.04.2013 va asteptam la punctul de lucru din Timisoara, la o editie speciala a Zilelor Portilor Deschise, dedicata aniversarii a 15 ani de existenta SPI.
Avem pregatite SUPRIZE pentru toata lumea:

 
 • preturi promotionale de exceptie;
 • prezentari de produse;
 • cadouri interesante pentru mici si mari.


De 15 ani … pentru noi sunteti important in fiecare zi. Va asteptam sa sarbatorim impreuna.

Zilele Portilor Deschise 2013 la punctul de lucru Craiova

29-03-2013

Zilele Portilor Deschise 2013 la punctul de lucru Craiova

In data de 04.04.2013 va asteptam la punctul de lucru din Craiova, la o editie speciala a Zilelor Portilor Deschise, dedicata aniversarii a 15 ani de existenta SPI.
Avem pregatite SUPRIZE pentru toata lumea:

 • preturi promotionale de exceptie;
 • prezentari de produse;
 • cadouri interesante pentru mici si mari.

De 15 ani … pentru noi sunteti important in fiecare zi. Va asteptam sa sarbatorim impreuna.

Zilele Portilor Deschise 2013 la punctul de lucru Roman

29-03-2013

In data de 29.03.2013 va asteptam la punctul de lucru din Roman, la o editie speciala a Zilelor Portilor Deschise, dedicata aniversarii a 15 ani de existenta SPI.
Avem pregatite SUPRIZE pentru toata lumea:

 • preturi promotionale de exceptie;
 • prezentari de produse
 • cadouri interesante pentru mici si mari.

De 15 ani … pentru noi sunteti important in fiecare zi. Va asteptam sa sarbatorim impreuna.

Noua gama de robineti termostatici Arco Tibet

28-03-2013

Valvulas Arco a lansat noua generatie de robineti si capete termostatice TIBET. Noua generatie TIBET este perfect compatibila cu vechea gama, deci in cazul unor inlocuiri, completari cele doua game pot fi combinate fara probleme.
Principalele imbunatatiri ale noilor produse se refera la:
 
 • imbunatatirea modului de cuplare a robinetului la radiator. Racordul este echipat cu inel de etansare, astfel este eliminata necesitatea utilizarii bandei de teflon sau a canepei pentru etansare;
 • noul cap termostatic, cu design nou si senzor lichid, permite un reglaj fin al temperaturii incaperii unde este instalat. Acum exista si pozitia 0, care permite inchiderea completa a robinetului.

Principalele caracteristici ale noilor produse:

Robinet termostatic coltar (cod 880275):
 
 • Presiune nominala 10 bar;
 • Temperatura maxima AT 110 °C.

Cap termostatic (cod 880020):

 
 • Tipul senzorului – lichid;
 • Presiune nominala 10 bar;
 • Temperatura maxima AT 110 °C;
 • Gama de reglaj temperatura ambientala de la 6 °C la 28 °C.

Noua gama de robineti si capete termostatice TIBET va inlocui treptat vechea gama, pe masura epuizarii stocurilor.

Noi modele de boilere solare in gama DZD

15-02-2013

Gama de boilere solare a producatorului ceh DZD a fost extinsa cu 4 noi modele:

- boilere cu simpla serpentina de 400 si 500 l. (OKC400NTR/SOL si OKC500NTR/SOL);
- boilere cu dubla serpentina de 400 si 500 l. (OKC400NTRR/SOL si OKC500NTRR/SOL);

Caracteristici:

 • Fabricate din tablă de oțel de 2,5 mm;
 • Grosimea izolației termice de minim 42 mm;
 • Element încălzitor electric ceramic;
 • Variante constructive diverse.
Avantaje
 • Garanție 5 ani pe corpul boilerului;
 • Pierderi de căldură reduse;
 • Se evita depunerile de calcar și electrocoroziunea;
 • Domeniu larg de aplicabilitate;
Beneficii
 • Garantat: 5 ani fara griji;
 • Cheltuieli reduse la minim!
 • Durată de viață ridicată;
 • Apa calda pentru toti! Asigura confortul tuturor.

Aquamax s.r.l. obtine titlul de "Companie excelenta"

22-01-2013

Aquamax s.r.l. a participat la selectia organizata de asociatia CNA Innovazione, o importanta asociatie a firmelor mici si mijlocii din regiunea Marche (Italia), obtinand titlul de “Companie excelenta” a provinciei Ancona.
Aquamax s.r.l. este furnizor de traditie al SPI, produsele sale fiind oferite pietei din Romania de peste 10 ani. Aquamax s.r.l. produce o gama larga de produse destinate intretinerii si protejarii instalatiilor sanitare.MAGNA3

MAGNA3 - Mai mult decat o simpla pompa

29-11-2012

Grundfos a lansat in Romania noua gama revolutionara de pompe de circulatie Magna3, o gama completa de pompe de circulatie, inteligente, de inalta eficienta pentru aplicatii industriale si domestice

MAGNA3 este o pompa de circulatie bazata pe tehnologia MAGNA - testata si verificata in timp, si pe experienta Grundfos in pompe electronice de top pentru aplicatii industriale. Motorul cu magnet permanent, functia AUTOADAPT si convertizorul de frecventa integrat fac parte in continuare din pachetul MAGNA, fiind insa adaugate si noi tehnologii inovatoare. Rezultatul este o pompa inteligenta, revolutionara, care dispune de fiabilitatea de neegalat a tehnologiei Grundfos.

Mai multe detalii despre pompele de circulatie MAGNA3 gasiti aici.

Noul punct de lucru Roman

31-10-2012

Incepand cu data de 30.10.2012, va asteptam la noul punct de lucru al S.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L., deschis la Roman. Cu o suprafata totala de 655 mp (birouri si depozit), noul punct de lucru va oferi intreaga gama de produse din oferta Secpral Pro Instalatii: centrale, radiatoare, boilere, tevi si fitinguri pentru incalzire, accesorii.
Date de contact:
S.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L. – Punct de Lucru Roman
Str. Stefan cel Mare Nr. 268 (in curtea Marsat),
611046 Roman.
Telefon: 0333-804023
E-mail: secretariat_roman@secpralpro.ro
ORAR: L - V: 08.30 - 17.00 S: INCHIS D: INCHIS

Un nou punct de lucru SPI la Craiova

10-10-2012

Incepand cu data de 10.10.2012, va asteptam la cel mai nou punct de lucru al S.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L., deschis la Craiova. Constand din depozit, show-room si sala de cursuri, cu o suprafata totala de 621 mp, noul punct de lucru aduce mai aproape de dumnevoastra intrega gama de produse consacrate din oferta Secpral Pro Instalatii: centrale, radiatoare, boilere, tevi si fitinguri pentru incalzire, accesorii.

Date de contact:
S.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L. – Punct de Lucru Craiova
Str. Garlesti Nr. 121, 200778 Craiova.
Telefon: 0755-044173
E-mail: secretariat_craiova@secpralpro.ro
ORAR:
L - V: 08.30 - 17.00
S: INCHIS
D: INCHIS

Termet Elegance

Noua generatie de centrale Termet Elegance

16-09-2012

Producatorul polonez de centrale termice TERMET, a lansat in a doua jumatate a acestui an noua generatie de centrale termice pe gaz Termet Elegance, caracterizata prin:

 • Design elegant;
 • Dimensiuni foarte reduse: 700x360x300 mm ( Miniterm 24 / Minimax 24 si 29);
 • Panou de comanda usor de utilizat, prietenos;
 • Display LCD cu functii multiple;
 • Pornire si functionare silentioasa;
 • Consum de combustibil optimizat prin functia echiterma;
 • Sistem de autodiagnosticare complex, cu 10 coduri de avarie;
 • Hidrobloc din alama;
 • Gama larga de modulare a puterii termice;
 • Debit ridicat de ACM (16.7 l/min., ∆t=30, la Maxiterm 35);
 • Posibilitate de setare separata a puterii pentru incalzire si pentru apa calda menajera;
 • Garantie 4 ani, completa, reala si neconditionata.

Noile modele Elegance: Miniterm, Minimax, Maxiterm si Unico sunt disponibile in Romania prin intermediul SPI si a retelei sale nationale de distribuitori.
Gama completa de centrale Termet si Termet Elegance se poate vizualiza aici.

De 1 Iunie la gradinita "Diaconia" din Brasov

17-06-2012

Gama Arco SENA VA30 si NILE VA25

Valvulas Arco lanseaza o noua gama de robineti

21-05-2012

Compania Arco lanseaza in aceasta luna o versiune imbunatatita a robinetiilor din gama Sena si Nile. In ce consta aceasta imbunatatire? Maneta, respectiv fluturele robinetilor Sena VA30 si Nile VA25 vor fi comune cu cele de la seriile Turia si Tajo. Pentru utilizator aceasta schimbare inseamna un plus de confort in utilizare.
Noua gama de robineti va avea si o noua denumire. Gama Sena se transforma in Sena VA30 iar gama Nile se transforma in Nile VA25. Transformarea completa a celor doua game se va incheia in Ianuarie 2013, iar Arco va livra pana la aceasta data produse atat din noua gama cat si din versiunea actuala, in functie de disponibilitati.
Caracteristicile tehnice ale produselor (debit, temperatura de lucru, presiunea PN30 la VA30/Sena respectiv PN25 la VA25/Nile) raman deocamdata neschimbate, Arco urmand sa anunte ulterior imbunatatirile noilor produse la capitolul debit si temperatura de lucru.
Pentru a facilita tranzitia la noile produse, Arco va utiliza o perioada limitata de timp ambele denumiri. Robineti VA30 si VA25 vor beneficia de ambalaj si eticheta noua, conform noii imagini de brand lansata de Arco la inceputul acestui an.

Let's Do It Romania - 2012

14-05-2012

Voluntari SPI au participat la Cluj-Napoca si Timisoara la actiunea Let's Do It Romania 2012.

Vizita copiilor de la Gradinita Happy Kids la SPI

17-04-2012

In data de 06.04.2011, SPI a fost vizitata de copiii de la Gradinita Happy Kids (apartinand Fundatiei Copiii Fericiti). Cei mici au avut ocazia sa vada cum se face caldura, cum ne da soarele apa calda, cat de puternic este un stivuitor, cum poti lipi astfel incat sa nu mai poti desface si nu in ultimul rand, s-au putut juca cu iepurasii si au primit multe cadouri.
Pentru o galerie extinsa de imagini, va rugam sa ne vizitati pagina de Facebook.

Lipovica Orion

Nou! Radiator aluminiu Lipovica Orion

04-04-2012

Radiatorul de aluminiu Orion este cel mai nou produs din gama producatorului croat Lipovica s.r.o. . Radiatorul Orion a aparut ca rezultat al noilor tendinte de pe piata, piata care a aratat un interes crescut pentru radiatoare care cu aceeasi suprafata si cu elemente de adancime mai mare (95 mm), ofera o putere mai mare de incalzire.
Radiatorul prezinta margini rotunjite, care in contrast cu masa si volumul relativ semnificative, scot in evidenta o sursa de incalzire puternica si de incredere, care se va ridica la nivelul asteptarilor beneficiarilor.
Multumita caracteristicilor tehnice si termice, radiatorul Orion este eficient, are un design proaspat si aspect modern iar aliajul de aluminiu din care este realizat ii ofera rezistenta, durabilitate si incredere.
Perfect din punct de vedere tehnic si estetic, radiatorul Orion va aduce in orice incapere caldura si stil.

Targul Expo Construct & Ambient - Casa Eco, Timisoara

12-03-2012

SPI va participa in perioada 16 - 18.03.2012 la Expo Construct & Ambient, organizat la Timisoara, in incinta Iulius Mall. Standul SPI va fi amplasat la demisol, in zona magazinului Sara Blu.
Va asteptam pentru a face cunostinta cu produsele noastre!

15 ani garantie la sistemul PPR Heliroma

06-03-2012

Incepand cu data de 01.03.2012, oferim 15 ani garantie la sistemul PPR Heliroma. Sistemul PPR Heliroma contine o gama extinsa de tevi si fitinguri necesare la realizarea instalatiilor de alimentare cu apa sau a celor de incalzire.
Oferta completa a produselor Heliroma se poate consulta aici.

NOU - Serviciul Relatii cu Clientii

29-02-2012


Prin Politica firmei SPI ne-am asumat sa oferim clientilor nostri nu doar produse ci si solutii pentru problemele lor. Oferim calitate la un preţ rezonabil, profesionalism, integritate morală, cinste, corectitudine, flexibilitate şi transparenţă. Toate aceste valori bazate pe respect ne asigură că oferim excelenţă în relaţiile cu partenerii nostri.
Printre obiectivele acestei politici este si creşterea satisfacţiei clienţilor prin îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor pe care le oferim.

In acest scop incepand cu data de 01 martie 2012 lansam serviciul de “Relatii cu clientii”, care va avea ca scop primordial asigurarea comunicarii directe si facile intre clientii sau potentialii clienti ai produselor SPI si reprezentantii organizatiei noastre. Punem la dispozitia clientilor o cale rapida de a se documenta in ceea ce priveste produsul pe care intentioneaza sa-l achizitioneze sau pe care deja il detine, ii oferim sfaturi pentru a obtine satisfactie maxima dar ii si ascultam atunci cand au o nelamurire sau o problema tehnica.
Telul nostru este sa oferim produse si servicii de calitate, profesionalism insa nu este totul perfect. Dorim sa aflam despre eventualele probleme pentru a le remedia si evita in viitor. Sesizarile clientilor ne ajuta sa ne imbunatatim performantele.
In acest sens exista posibilitatea de a ne contacta telefonic sau prin e-mail in zilele de luni pana vineri intre orele 8.00-17.00 si in cel mai scurt timp posibil va fi transmis un raspuns competent.

Datele de contact al Serviciului RELATII CU CLIENTII sunt:
Telefon: 0264-417068 int. 13; Fax non stop: 0264-403333;
E-mail: consultantatehnica@secpralpro.ro
pentru intrebari, sfaturi, consultant tehnica de specialitate;
sesizari@secpralpro.ro
pentru cazul in care doriti sa ne transmiteti sesizari/reclamatii, probleme functionale sau de calitate ale produselor SPI.
 

Concert „de Drag” la Auditorium Maximum

25-02-2013

Duminica, 24 februarie 2013, la Auditorium Maximum, a avut loc concertul de Drag, aflat sub semnul sarbatorii de Dragobete. Organizat de Asociatia Culturala „Notes&Ties” si sponsorizat si de SPI, evenimentul a oferit iubitorilor de muzica prilejul sa descopere eleganta si lirismul unui spumos repertoriu de muzica clasica, jazz şi pop, in versiunea inedita si proaspata a Cvartetului Mood si a solistelor Luiza Zan şi Elena Mindru. Repertoriul serii a inclus piese ale marilor legende Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Edith Piaf sau James Brown.

Giacomini

Nou! Set de robineti radiator si cap termostatic R470FX003 Giacomini

08-02-2012

Setul R470FX003 de la Giacomini este compus dintr-un robinet radiator tur coltar 1/2" R14X033, un robinet radiator retur coltar 1/2" R401X133 si un cap termostatic R470X001. Practic si avantajos!

Korado 12 ani garantie radiatoare Radik SPI

12 ani garantie la radiatoarele Korado Radik

30-01-2012

Incepand cu data de 19.01.2012, oferim 12 ani garantie pentru intreaga gama de radiatoare KORADO Radik (Klasik, Ventil Kompakt, Hygiene, Plan, Vertikal si MM).

Un nou punct de lucru SPI - Timisoara

21-10-2011

Incepand cu data de 19.10.2011, va steptam si la noul nostru punct de lucru din Tmisoara, cu intreaga gama de produse comercializate de SPI.

Date contact:
SPI - Punct de lucru Timisoara
Calea Sagului Nr. 136
Tel/fax: 0356 - 466136
E-mail: secretariat_timisoara@secpralpro.ro

Radiatoare Korado Radik de 200 mm inaltime.

19-10-2011

Producatorul ceh de radiatoare KORADO a extins gama de radiatoare Radik cu radiatoare de inaltime de 200 mm. Inaltimea de 200 mm este disponibila la urmatoarele tipuri de radiatoare Radik: Radik Klasik, VKU, Plan Klasik, Plan VK si Plan VKL.

Secpral Pro Instalatii acum si pe Facebook!

26-09-2011

De astazi puteti afla noutati despre firma noastra si produsele comercializate si prin intermediul paginii noastre de Facebook: www.facebook.com/secpralproinstalatii .

Sah SPI OPEN

Turneul de sah SPI OPEN 2011, editia a doua

15-07-2011

In perioada 15-21 iulie, are loc un festival internaţional de sah compus din doua turnee pentru seniori si copii. Primul eveniment, SPI OPEN 2011, aflat la ediţia a II-a, va fi finantat de Consiliul Judetean Satu Mare. Printre cei peste 60 de sahisti care si-au anuntat participarea se numara marii maestri Marius Manolache (Medicina Timisoara) si Drencev Petar (Bulgaria), alaturi de alti 7 maestri internationali. Sponsor principal al turneului este SC Secpral Pro Instalatii SRL Cluj Napoca (www.secpralpro.ro), iar ca sponsori s-au anunţat deja SC Petra SRL Satu Mare, Hotel Aurora si Restaurant Pagoda, premiile oferite fiind in valoare totala de 8.700 de lei. Structura turneului care se va desfasura la Casa Schwab este de tip open general pentru jucatori legitimati cuprinsi in listele ELO si CIV – se raporteaza la FIDE si FR Sah.