Testimonial Zsolt CSOK - director comercial si financiar al Muzeului Național de Istorie al Transilvaniei


Testimonial Conducerea S.C Profrig Impex S.R.L


Testimonial Avram Ciprian


Testimonial Mihai Bunda


Fundatia de caritate HERALD

 

Jaroslav Cankar a syn ATMOS - Cehia

Producator de centrale pe combustibil solid.


Magsan Tehnico-Sanitare

Distribuitor

"Sunt foarte multumit cu colaborarea cu firma Secpral Pro Instalatii si consider ca suntei cei mai tari dintre firmele cu care colaboram".

Deak Stefan
Administrator

ASC COM S.R.L.

Distribuitor

"Va suntem datori pentru succesul nostru si va multumim pentru tot sprijinul acordat... ."

Andreea Cimpean

Testimonial Dorian Iuga

In urma intalnirii pe care am avut-o cu dumneavoastra tin sa va spun ca am ramas foarte impresionat de dicutia pe care am purtat-o. Cu sinceritate si fara rezerve va spun ca mi-as dori sa fiu angajatul companiei Secpral Pro Instalatii, datorita profesionalismului, corectitudinii si transparentei de care dati dovada fata de angajatii si clientii dumneavostra.Sunt constient ca nu este un job usor, sunt constient ca sunt foarte multe produse de invatat si foarte multe caracteristici tehnice de asimiliat,dar ma simt pregatit si foarte motivat pentru a face fata unei asemenea provocari. Apreciez faptul ca sunteti o companie care puneti accent pe valorile umane si pe pregatirea temeinica a angajatilor dumneavoastra prin cursuri de perfectionare, apreciez faptul ca sunteti o companie care puneti accent pe promovarea si vanzarea celor mai noi tehnologii in domeniul instalatiilor. Toate informatiile pe care le-am primit de la dumneavoastra sau le-am insusit de pe internet, imi arata ca sunteti o companie puternica,corecta si foarte serioasa ceea ce imi intareste dorinta de a face parte din marea familie Secpral.

Dorian Iuga

Dyrot Impex S.R.L.

Distribuitor

"... sa ramaneti aceeasi forta multi ani de acum si pentru generatiile viitoare care vor citi aceste randuri (ca) sa se bucure la fel ca noi de aceasta colaborare. Ma pot lauda ca am crescut impreuna in acesti ani, iar fiecare treapta a vietii ne-a invatat ceva. Continuati sa urcati!"

Radu Perpelea
Administrator


Deocon S.R.L.

Distribuitor

"Va multumim pentru o colaborarea deosebita inceputa in septembrie 1997 pe strada Dragalina si care continua cu totul la un alt nivel la sediul actual."

Dan Muntean
Administrator

Elpro Service S.R.L.

Distribuitor

"... sunt foarte multumit de colaborarea cu firma dumneavoastra precum si de produsele pe care le comercializati."

Nicoara Vasile
Administrator

Testimonial Banuc Marius Opriș

În anul 2000 am cumpărat o centrală Protherm de la firma Secpral Pro Instalații. Folosesc de 10 ani această centrală și sunt foarte mulțumit de calitatea acesteia; nu am avut nici măcar o intervenție minoră, funcționează perfect.

Banuc Marius Opriș, Cluj-Napoca

Testimonial Crișan Mihai

Toate echipamentele termice din locuință le-am achiziționat de la Secpral Pro Instalații: radiatoare Korado, centrală termică pe gaz Protherm Lynx. Le folosesc de 6 ani și sunt foarte mulțumit.
Anul acesta am achiziționat de la Secpral Pro Instalații și o pompă cu ejector Grundfos. Este un echipament performant, pe care îl folosesc cu plăcere.

Crișan Mihai, București,
șef depozit Secpral Pro Instalații

Testimonial Baxter David Robert

I have AquaMax for 12 months and am satisfied with it’s performance.

Baxter David Robert

Testimonial Silviu M.

„În urma discuțiilor cu personalul Secpral Pro Instalații, am decis să achiziționez de aici materialele pentru instalația termică: radiatoare Korado, centrală electrică Protherm Ray 24kW și un boiler electric DZD 300 litri 3-6 kW. Funcționează de 2 ani. Sunt mulțumit de calitatea produselor și de consumul redus de energie.”

Silviu M., Brașov,
Programator.

Testimonial Gabriel C.

„Am cumpărat materialele necesare instalației termice în anul 2005. Lucram de aproape un an de zile în cadrul Secpral Pro Instalații și aveam încredere în produsele comercializate. Centrala Protherm Panther funcționează fără probleme de atunci, singurele cheltuieli fiind cele datorate reviziilor periodice. Radiatoarele Korado și robineții Arco, montate în circuit... și uitate! Totul funcționează ireproșabil.”

Gabriel C., București,


Testimonial Drîndu David

"Am cumpărat în anul 2006 de la firma Secpral Pro Instalații, calorifere Korado și sunt foarte mulțumit de ele. La aerisirea efectuată în acest an la cele 6 calorifere am constatat că agentul termic nu și-a schimbat culoarea. Am dedus că acele calorifere nu au ruginit pe interior."

Drîndu David

Testimonial Gabriela Dinu

„Folosim de 2 ani, pentru încălzirea farmaciei, o centrală electrică Protherm Ray 6K. Suntem foarte mulțumiți de ea, este ușor de utilizat și nu a prezentat nicio problemă.”

Gabriela Dinu, București,
Reprezentant Farmacia Gedeon Richter

Testimonial Bogdan G.

„Am cumpărat de la Secpral Pro Instalații radiatoare Korado în urmă cu 3 ani. Datorită raportului optim calitate/preț consider că am făcut o achiziție reușită.”

Bogdan G., Piatra Neamț,
Inginer comunicații

Mondo Market S.R.L.

Distribuitor

"Am ales sa lucram cu Secpral Pro Instalatii, si lucram de o lunga perioada de timp, ca si furnizor, datorita disponibilitatii, flexibilitatii, calitatii deosebite a serviciilor prestate.Totodata, echipa Secpral Pro Instalatii, prin profesionalismul angajatilor sai a oferit intotdeauna intreg sprijinul in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitarile noastre.
Consideram firma Secpral Pro Instalatii ca fiind un colaborator profesionist si de incredere si apreciem serviciile sale de calitate, care in prezent o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai."


Lucia Pop
Director

Polmar Inst S.R.L.

Distribuitor

"...avem o relatie foarte buna de aproape 10 ani. Cel mai important lucru a fost si ramane respectul reciproc si buna inţelegere între reprezentantii societatilor noastre.
Cred ca suntem colaboratorul care a deschis usa firmei d-voastra cel putin o data pe zi, si in unele zile chiar de mai multe ori.
SPI se poate mandri cu o echipa operativa de inalta clasa profesionala."

Daniela Chidean
Administrator

KME

KME Germany AG & Co. KG

Producator de tevi din cupru.

"KME lucreaza impreuna cu compania Secpral Pro Instalatii de aproximativ 10 ani. Ca si furnizor de teava de cupru de calitate, KME a fost printre primii producatori care au inceput sa lucreze cu Secpral.
Inca de la inceput KME a realizat ca a castigat un partener puternic in Romania. Cu loialitate de ambele parti, relatia a crescut de la an la an.
(...) Suntem foare multumiti ca avem ocazia de a privi in urma la o relatie lunga si de succes cu Secpral."

Reinhard Lehmann
Commercial Director

Bianca Flottemesch
Area Manager

Korado

Korado a.s. - Cehia

Producator de radiatoare.

"Inca de la inceputul relatiei noastre fructuoase si de succes, ce dateaza din 1999, am apreciat loialitatea si rezultatele extraordinare, multumita carora consideram firma Secpral Pro Instalatii unul dintre cei mai mari si importanti parteneri ai KORADO din Europa"

Dipl.-Ing. Jiri Jerabek
Sales Director

STP

Sociedad de Transformacion de Plasticos S.A. - Spania

Producator de fitinguri prin compresiune din PP.

"Inca de la inceputul relatiei noastre, am considerat Secpral Pro Instalatii  un adevarat partener, lucrand cu profsionalism si cladind o relatie de succes, datorita careia compania Secpral se numara printre cei mai importanti parteneri ai STP din Europa."

Luis Vila
General Manager

Protherm - Vaillant Group

Vaillant Group Romania - Protherm

Producator de centrale cu functionare pe gaz, curent electric, combustibil solid.

"Secpral Pro Instalatii, ca reprezentant autorizat al Protherm in Romania a reusit inca de la inceput sa inteleaga, sa respecte si sa transmita valorile specifice marcii prin campaniile de imagine pe care le-a intreprins.
Fiind prezenti pe o piata extrem de activa in domeniul sistemelor de incalzire din Romania, marca Protherm prin Secpral Pro Instalatii s-a impus ca leader de piata pe segmentele dedicate cazanelor de pardoseala si centralelor termice murale electrice.
Secpral Pro Instalatii reprezinta unul dintre partenerii traditionali ai Vaillant Group, un partener de incredere fiind recomandat de profesionalism, loialitate si dedicatie in procesele de vanzare si post vanzare pentru produsele marcii noastre."

Iuliana Pascu
Director General

Arco

Valvulas Arco S.L. - Spania

Producator de robineti.

"La inceputul colaborarii noastre, in 1998, ARCO a ezitat in a oferi exclusivitate unei singure firme intr-o tara atat de mare ca si Romania. Dar acum, in anul 2009, uitandu-ne inapoi, suntem siguri ca decizia de a lucra cu Secpral Pro Instalatii s-a dovedit a fi cea mai buna. Competitia va fi sigur mai grea, piata va fi mai mica, dar lucrand intr-o maniera foarte serioasa, concentrandu-ne pe servicii si atribuind o mare atentie calitatii, oferim solutia cooperarii indelungate si sanatoase"

Beni Palau
Export Area Manager

Watts

Watts Industries Italia S.r.l.

Producator de accesorii pentru instalatii de incalzire.

"Parteneriatul nostru cu firma Secpral a inceput in 2003 si in acesti 6 ani a crescut zi de zi. (...) Eforturile depuse de Secpral pentru promovarea si vanzarea produselor  noastre pe piata din Romania au fost neobosite si pline de succes si au dus in prezent la o cota de piata remarcabila. (...) Apreciem eforturile depuse de Secpral in toti acesti ani, increderea si punctualitatea din relatia noastra de afaceri."

Federico Iop
Export & ICO Sales Manager