Workshop CREESC – Smart Innovation Norway 25.10.17

CREESC, împreună cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și Biroul de Eficiență Energetică și Iluminat Public, din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, a implementat un proiect finanțat prin Fondul pentru Relații Bilaterale programul RO 05 Eficiență energetică (Granturi SEE), “Amplificarea transferului de metode de cercetare și dezvoltare în clusterele energetice din Norvegia în România- EmPower Efficiency”. Principalul obiectiv al proiectului a fost stabilirea unei baze de cooperare între entitățile enumerate mai sus si Smart Innovation Norway.
În faza a treia și finală a proiectului, doi reprezentanți ai Smart Innovation Norway ne-au vizitat în luna octombrie. In cadrul vizitei a fost organizat workshopul pentru participanti , in scopul diseminari informațiilor despre acțiunile și soluțiile disponibile pentru creșterea eficienței energetice la nivel local si stabilirea viitoarelor oportunități de colaborare între entitățile implicate
Considerăm că sunt șanse reale să inițiem proiecte comune CREESC - SIN care să accelereze sectorul green-tech / innovation în piețele în care activăm.