Centrale de perete, pe gaz, cu condensare Ecocondens Crystal
  • Centrale de perete, pe gaz, cu condensare Ecocondens Crystal
  • Centrala cu condensare ECOCONDENS
  • Centrala cu condensare ECOCONDENS

Centrale de perete, pe gaz, cu condensare Ecocondens Crystal

Termet


Centrale de perete cu condensare, pentru preparare agent termic (versiunea  AT) sau agent termic și apă caldă menajeră (versiunile ATACM).
Prețurile includ kitul de evacuare gaze arse.


Variante disponibile aici:

 

De ce să cumperi un produs Termet?

  Încredere, suport, promptitudine


 

Aceste beneficii, pentru utilizator, se bazează pe tradiția, experiența, inovarea permanentă de peste 55 de ani a producatorului TERMET, din Polonia și a peste 5 ani de distribuție exclusivă în România.

  Solutii potrivite pentru nevoi multiple

 

Siguranță, confort, (apă caldă și căldură când vrei și cât vrei), eficiență, economie de bani, economie de spațiu, de timp, grija față de mediu; cu microcentralele TERMET WINDSOR, cu  putere de 49,3kW. Îmbunătățim în felul nostru viața ta. Astfel lumea devine un loc mai bun!

  Accesibilitate, simplitate la îndemâna oricui

 

Microcentralele TERMET îți simplifică viața,  sunt usor de utilizat, având aprindere electronică, panoul de comandă intuitiv și prietenos, prevăzut cu un afișaj care oferă informații despre toate funcțiile microcentralei: temperatura, presiunea, starea actuală a echipamentului, coduri de avarie, valoarea reglată a parametrilor, etc.

  Mai mult spatiu, mai multe opțiuni de amenajare

 

Microcentralele TERMET sunt ideale pentru spații locative diverse, chiar și foarte restrânse . Toate acestea datorită designului modern și a dimensiunilor deosebit de compacte, 705x400x420.

  Mai mulți bani, mai mult timp, mai multă siguranță pentru tine și familia ta

  Microcentralele TERMET funcționeaza economic, la parametri optimi, fără avarii, având o durata de viata indelungată, necesitând mai puține intervenții specializate, fiind sigure în exploatare datorită unui sistem complet de elemente de protecție (controlul flăcării prin ionizare, termostatul de supratemperatură, etc). Mai mult decât atât îți oferim garanție reală extinsă de 4 ani și un preț avantajos la orice achiziție.
Te îngrijorează cumva prețul sau costul cazanului pe durata exploatării? Preferăm să-ți explicăm valoarea din spatele prețului, decăt să ne cerem scuze permanent pentru calitate. Beneficiile centralei TERMET derivă din cele mai noi tehnologii și materiale folosite în domeniu, precum și din fabricarea fără blocuri hidraulice din plastic.

  Fără stres și griji în utilizare

 

Din partea noastră ai mai multă responsabilitate. În situația puțin probabilă de funcționare defectuoasă, știi exact pe cine să contactezi din rețeaua noastră națională de service, profesionistă și de încredere. În același timp, ai imediat acces la cele mai ieftine piese de schimb din România.


Produsele mai jos mentionate, au inclusa si TAXA VERDE:
- 30.00 lei+TVA.

Autentificati-va pentru a vedea preturile discontate
Inregistrati-va daca sunteti partener contractual si nu sunteti inregistrat inca
Variante disponibile
Cod producator Caracteristici Ambalaj UM Pret

WKD4991000000/RO

Ecocondens Crystal 50 PLUS, incalzire si preparare apa calda menajera, 8-47 kW, cl.A

1

buc

7100,55 lei

WKJ5001000000/RO

Ecocondens Crystal 50 PLUS, incalzire, 8-47 kW, cl.A

1

buc

6958,92 lei

WKD2471000000-B/RO

Ecocondens Crystal 50, incalzire si preparare apa calda menajera, 8-47 kW, cl.A

1

buc

7080,90 lei

WKD2481000000-B/RO

Ecocondens Crystal 50, incalzire, 8-47 kW, cl.A

1

buc

6958,92 lei
Important!

  • Curs facturare ING: 4.8080 lei/EUR.
  • Sunt afișate prețuri de catalog, lei fără TVA.
  • Dacă sunteți partener contractual și aveți cont pe site-ul nostru, autentificați-vă pentru a vedea prețurile discontate conform contractului dumneavoastră.
  • Se asigură transport în toată țara prin intermediul serviciului de curierat. Oferta supusă unor termene și condiții specifice livrărilor prin curierat. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.
  • Imaginile și informațiile tehnice prezentate în site și cataloagele de produse au caracter informativ, producătorii rezervându-și dreptul de a efectua modificări tehnice la produse. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.